Meer resultaten voor universiteit tilburg sporten

universiteit tilburg sporten
TilburgU Sport @TilburgU_sport Twitter.
TilburgU sporten hemelvaartsdag. 0 réponse 0 Retweet 0 j'aime.' Twitter en tiendra compte pour améliorer votre fil. TilburgU Sport @ TilburgU_sport 17 avr. Copier le lien du Tweet. Intégrer le Tweet. TilburgU Sport a retweeté Sport in Tilburg. Met je sportabonnement van het Tilburg University Sports Center mag je onbeperkt zwemmen!
Tilburg University Sports Center.
Corporate Social Responsibility. Jaarverslagen en begrotingen. Gedrag en integriteit. Faculteiten en instituten. Tilburg School of Economics and Management. Tilburg Law School. Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. Tilburg School of Humanities and Digital Sciences. Tilburg School of Catholic Theology.
Tilburg University Cultuur en sport.
Je leven aan Tilburg University is meer dan alleen studeren. We bieden je dan ook een zeer uitgebreid aanbod aan op het gebied van cultuur en sport. Dat vinden we van groot belang, omdat een universiteit meer is dan een plek waar academische kennis en vaardigheden worden ontwikkeld. Het is juist de bedoeling om talent in de volste breedte te stimuleren. We willen je ook prikkelen om vanuit verschillende perspectieven naar de maatschappij te kijken. Dit is wat we zoal aanbieden.: We hebben een Sports Center waar ruim 45 verschillende sporten worden beoefend: van badminton tot schaatsen, van judo tot bootcamp.
Studentensport in Tilburg Startpagina Facebook.
Welke sporten vallen onder Fit for Summer? Body Shape Bootcamp Core 30 Insanity Buikspierkwartiertje Zwemmen Crossfit Fitness T-Kwadraat Boksconditie Fitness T-Kwadraat Kijk voor de lessen die in het sportcentrum worden gegeven in het sportrooster wanneer je de lessen kunt volgen. Voor Fitness T-Kwadraat is het rooster als volgt: Crosstraining Maandag: 19.00 19.30u en 20.00 20.30u Donderdag: 19.00 19.30u en 20.00 20.30u Boksconditie Dinsdag: 19.00 19.30u en 20.00 20.30u Donderdag: 19.00 19.30u en 20.00 20.30u je kunt je stempelkaart op vertoon van het bonnetje van het zwembad laten afstempelen bij de balie van het sportcentrum of bij de balie in de fitnessruimte van Fitness T-Kwadraat. Neem in de week van 20 tot en met 27 maart 2017 een nieuwe spo. Studentensport in Tilburg.
Vernieuwd Tilburg University Sports Center geopend Tilburg.com.
Er is ook een buitenaccommodatie aan de Sportweg met een beachveld, combiveld, semi waterveld en 6 smashcourtbanen. Het Center heeft een goede samenwerking met de gemeente Tilburg net tot beste sportstad van Nederland uitgeroepen; sportabonnementhouders kunnen ook gratis zwemmen en schaatsen bij de gemeentelijke accommodaties. Nieuwe kleedkamers en douches zijn centraal gelegen in het gebouw. Er zijn in totaal vier squashbanen, drie fitnessruimtes en twee grote sporthallen. Naast de nieuwe danszaal is er ook een nieuwe spinningzaal, waar tevens virtuele sporten beoefend kunnen worden op een grote videowall. Op de eerste verdieping zijn kantoor en vergaderfaciliteiten gevestigd, een dojo en een uitgebreide sauna met dakterras om heerlijk te ontspannen. Ook hier zijn kleedkamers en douches te vinden. De universiteit hanteert in haar Corporate Social Responsibility programma strenge eisen op het gebied van duurzaamheid.

Contacteer ons