Zoeken naar sportcentrum reeshof tilburg

sportcentrum reeshof tilburg
Sportcentrum Reeshof: Nieuws, vacatures, openingstijden en acties Winkelcentrum Heyhoef in Reeshof Tilburg.
Sportcentrum Reeshof is gevestigd in de wijk de Reeshof in het noordwesten van Tilburg. De bus stopt er voor de deur lijn 2 en de accommodatie biedt voldoende, gratis parkeergelegenheid. De accommodatie heeft, naast een sporthal, twee 25-meterbaden en een peuter-/kleuterbad.
Sportcentrum Reeshof openingstijden, acties, vacatures en nieuws Tilburg.com.
In Sportcentrum Reeshof kunnen kinderen ook hun kinderfeestje vieren. Sportaccommodaties Tilburg Grotere kaart weergeven Goedkoop zwemmen 55ers kunnen alleen met korting komen baantjes zwemmen. Kinderen met een Tjippas kunnen wel 1x in de week gratis komen zwemmen maar dit is niet meer aan tijden maar aan dagen gebonden.
Zwembad Reeshof Sportcentrum Reeshof Kidsproof Tilburg.
Lees onze nieuwsbrief. Ontvang onze nieuwsbrief. Zwembad Reeshof Terug naar vorige pagina. Heereveldendreef 8-105043, EX Tilburg. Toon telefoonnummer Naar de website. Zwembad Reeshof heeft een supersnelle glijbaan, een duikplank, een peuter en een kleuterbad! Sportcentrum Reeshof ligt midden in de wijk Reeshof.
Sportcentrum Reeshof 663 foto's' 19 recensies Sportschool/fitnesscentrum Heereveldendreef 8, 5043EX Tilburg gemeente.
Nieuw account maken. Bekijk meer van Sportcentrum Reeshof op Facebook. Nieuw account maken. Sportschool/fitnesscentrum in Tilburg gemeente. 4.3 van 5 sterren. Sluit over 10 minuten. INFO SPORTCENTRUM REESHOF. Geniet van zwempret in het gezellige bad gelegen in de wijk Reeshof.
Sportcentrum Reeshof YouTube.
Door de tillift is ons zwembad ook toegankelijk voor mensen met beperkingen. Er is ook een fitness centrum. Sportcentrum Reeshof biedt plezier voor het hele gezin. Het adres: Heereveldendreef 8-10, 5043 EX Tilburg. Standard YouTube License. Show more Show less.

Contacteer ons