Meer resultaten voor sportschool tilburg reeshof

sportschool tilburg reeshof
B-Sportief Voordelig sporten en fitnessen.
Je kunt hier verschillende sporten beoefenen, lekker fitnessen en dat met een hoop gezelligheid! Kom sporten en word fit! B-Sportief is de gezelligste sportschool in uw regio. 31013 46 372 02. Dragonstraat 7, Tilburg. B-Sportief is een van de oudste sportscholen van Tilburg.
Basic-Fit Sportschool Tilburg Artemisstraat.
Deze sportschool is voor iedereen; van beginners tot gevorderden en van elke leeftijd. We bieden je een ruim aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen, zodat er altijd een work-out is die bij jou past. Kom eens langs en neem een kijkje, of schrijf je meteen online in. Waar vind je Basic-Fit Tilburg Artemisstraat?
Fitness bij sportschool Multifit in Tilburg Reeshof.
Op zoek naar Fitness in Tilburg Reeshof? Multifit Tilburg, in de regio Reeshof, ligt centraal in een gezellige omgeving. De laagdrempelige sportschool biedt naast fitness en groepslessen, ook de mogelijkheid voor fysiotherapie én ontspanning in de verschillende sauna's' en relaxruimte.
Home Sportschool Ooms Tilburg Reeshof.
31 013 570 24 27. Heereveldendreef 8/10, Tilburg. 22 mei 2018. Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf 2550, per periode 4 weken. Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken.
Only Fitness openingstijden, acties, vacatures en nieuws Tilburg.com.
Dit bedrijf op Facebook. Op zoek naar goedkope fitness in Tilburg? Maak dan kennis met Only Fitness, de goedkoopste sportschool van Tilburg. Wil jij afslanken, sterker worden of meer energie? Maar daar niet te veel voor betalen? Kies dan voor Only Fitness Tilburg.:
Snap Fitness Tilburg Gym Snap Fitness 24/7.
Bij Snap Fitness kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Je sport bij deze nieuwste sportschool in Tilburg al vanaf 8, per week, onbeperkt! Geen tijd is nu dus geen excuus meer om niet naar de sportschool te komen.
Sportschool Tilburg Club Pellikaan Club Pellikaan. Club Pellikaan logo. Club Pellikaan logo.
Join us in. Club Pellikaan Tilburg is meer dan een sportschool. Alleen hier vind je fitness, wellness, tennis en kinderactiviteiten onder één dak. Doordeweeks kun je vanaf 7 uur bij ons terecht. Train onder begeleiding van een fitcoach, neem een duik in het zwembad of sla een balletje op de tennisbaan.
Snap Fitness indebuurt Tilburg.
Deel WhatsApp Email Tweet. Ketelhavenplein 153 5045 NE Tilburg. Over Snap Fitness. Is het middenin de nacht, maar heb je toch zin om eens goed te fitnessen in de sportschool? Bij Snap Fitness kan het gewoon. Zowel midden in de nacht als in de vroege morgen. De fitnessschool is namelijk 24 uur per week geopend. Doordat de sportschool naast Station Reeshof ligt, ben je er zo.
Snap Fitness Tilburg Startpagina Facebook.
Het team van Snap Fitness Tilburg is benieuwd, ben jij al wezen trainen deze week? snapnation snapfitnesstilburg reeshof fit summerfit motivation. Snap Fitness Tilburg. 22 mei om 1143.: Aankomende donderdag is de laatste kans om gratis mee te doen met onze try-out van Cardioboxing om 20.00 uur.

Contacteer ons