Meer resultaten voor pelikaan sportschool tilburg

pelikaan sportschool tilburg
Sport-BSO Pellikaan Tilburg West en Reeshof.
Kinderen kunnen sporten onder bso-tijd tegen de gewone bso-prijzen. We halen de kinderen gratis op van de scholen in de Reeshof en in Tilburg West Wandelbos, De Reit, Het Zand. Het Team van sport-bso Pellikaan bestaat uit pedagogisch medewerkers sport, dit betekent dat er naast een pedagogische achetrgrond onze medewerkers ook beschikken over een sport diploma. Wout Jansen, Luuk Verschuuren. Kathy Pinas, Celina Chan Jong Chu, Nancy Klerks, Danielle Elfrink, Nadia Hehemann, Merel van Spaandonk, Pedagogisch medewerkers/sportinstructeurs Sport-bso Pellikaan. Kortingen Club Pellikaan. Het combineren van de sportschool met de bso is leuk voor kinderen en handig voor ouders.
Sportschool Goirle Club Pellikaan Club Pellikaan. Club Pellikaan logo. Club Pellikaan logo.
Join us in. Club Pellikaan Goirle is meer dan een sportschool. Alleen hier vind je fitness, zwembad, wellness, tennis en kinderactiviteiten onder één dak. Doordeweeks kun je al in de vroege uurtjes bij ons terecht. Train onder begeleiding van een fitcoach, neem een duik in het zwembad of sla een balletje op de tennisbaan.
Club Pellikaan indebuurt Tilburg.
Club Pellikaan Tilburg is meer dan een sportschool. Alleen hier vind je fitness, wellness, tennis en kinderactiviteiten onder één dak. Doordeweeks kun je vanaf 7 uur bij ons terecht. Train onder begeleiding van een fitcoach, neem een duik in het zwembad of sla een balletje op de tennisbaan.
Sportschool Tilburg Club Pellikaan Club Pellikaan. Club Pellikaan logo. Club Pellikaan logo.
Join us in. Club Pellikaan Tilburg is meer dan een sportschool. Alleen hier vind je fitness, wellness, tennis en kinderactiviteiten onder één dak. Doordeweeks kun je vanaf 7 uur bij ons terecht. Train onder begeleiding van een fitcoach, neem een duik in het zwembad of sla een balletje op de tennisbaan.
Rooster Club Tilburg Volwassenen Club Pellikaan. Club Pellikaan logo. Club Pellikaan logo.
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in. Met deze cookies kunnen wij informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan op jouw interesses.
Club Pellikaan Wij Zijn Tilburg.
Je beoordeling indienen. Club Pellikaan Club Pellikaan Tilburg heeft alles onder één dak. Of je nu op zoek bent naar fitness, tennis, zwemles of hot yoga: bij onze sportschool ben je aan het juiste adres. En wil je op zijn tijd ook sporten in een wat rustigere omgeving?
Sportschool Club Pellikaan Living the good life. Club Pellikaan logo. Club Pellikaan logo.
Made To Move. Club Pellikaan is een sportschool voor het hele gezin. Wij geloven dat de perfecte balans tussen beweging, voeding en ontspanning ervoor zorgt dat je ultiem van het leven kunt genieten. Living The Good Life. Breng je yoga workout naar een hoger niveau in onze Hot Yoga studio.
Beoordelingen Club Pellikaan.
Aanbod wellness n.v.t. Aanbod kidsactiviteiten n.v.t. Femke uit: Tilburg. Leeftijdscategorie: 26 35 jaar. Ik ben lid bij vestiging: Goirle. Samenstelling lidmaatschap: Individueel. Ik maak gebruik van: Fitness, Fitcoach, Zwembad, Horeca. Ik vind Pellikaan een sportschool die zich onderscheid van alle anderen.
Voordeel op Weer fit met fitness Club Pelikaan Thebe Extra.
Weer fit met fitness Club Pelikaan. Fitness is een veelzijdige sport. En bovendien geschikt voor alle leeftijden en niveaus. U kunt werken aan uw conditie, spierkracht en lenigheid. Maar ook aan een gezonder lichaamsgewicht. Leg dat uurtje sporten vast in uw weekprogramma en u zult zien dat u zich fitter gaat voelen. Om het beter vol te houden, kunt u samen met een vriend of vriendin gaan. Afzeggen is dan geen optie! Na het sporten nog even in de sauna en u voelt zich als herboren. Thebe Extra werkt samen met Club Pellikaan Breda, Goirle en Tilburg.

Contacteer ons